Chatsessie

Op vrijdag 12 april is er weer een chatsessie met Prof. De Meirleir van 11.00 – 11.30. Tijdens deze chat kan je vragen stellen die direct door De Meirleir worden beantwoord. Je kunt hier makkelijk aan mee doen. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken, maar je kunt gewoon je vragen stellen in het chatvenster.
Zie: http://www.wetenschapvoorpatienten.nl/chat/
Vragen over het college 17, ‘ME en de hersenen’ gaan voor, maar er is meestal tijd genoeg voor andere vragen. College 17 zal vanaf aanstaande donderdag ochtend te zien zijn op http://www.youtube.com/user/WetenschapvMEcvsVer Of op onze site.

Ook op vrijdag 19 april is er op dezelfde tijd een chatsessie met prof. De Meirleir.
Als je zelf niet mee kunt doen met de chat, stuur vragen die je hebt dan vast op naar wvp@me-cvsvereniging.nl

Overzicht van alle video’s: http://m.youtube.com/playlist?list=PLsQ0FZQ_5JXQV0LLn8kk8EFrLd64_MX67

4 Responses to Chatsessie

 1. Wendy Groen says:

  Geachte professor de Meirleir,

  Ik wilde u vragen of u al gewerkt heeft met probiotica? Bij mij is nog niet de ziekte ME vastgesteld, maar ik heb sinds 4 maanden enorm veel last van allergieën, gepaard gaand met darmklachten en ontstoken neusslijmvlies. Ik vermijd al het voedsel met histamine en lactose, maar maak toch nog regelmatig een foutje want het is me nogal een lijst! Ook heb ik al 4 x erysipilas gehad, de plek wordt steeds groter en is bobbelig (oedeem). Sinds het gebruik van waterkefir heb ik geen diarrhee meer gehad (wat ws nog niets zegt over de opnamecapaciteit van de darm wbt vitamine. En ik heb 2 dagen met waterkefir gedept op de rode plek met oedeem en wég is oedeem. Zou dit middel ook helpen bij patiënten met ME?

 2. Mia says:

  Hallo, Ik ben blij dat ik deze site heb ontdekt. De bedrijfsarts vond dat mijn symptomen veel leken op ME en hij vroeg of de huisarts daar al eens onderzoek naar heeft laten doen. Maar de huisarts vind dat niet nodig.. Hij zegt dat mijn burn-out hetzelfde is als ME/cvs.
  Dat klopt toch niet? Waar kan ik een goed onderzoek aanvragen?
  Vriendelijke groet, Mia

 3. kaers astrid says:

  Mijn echtgenoot is al 25 jaar ziek en heeft ongeveer het hele alternatieve als klassieke medische circuit doorlopen! Zijn diagnoses liepen uiteen van cvs, fibromyalgie tot burn out en hyperventilatie! Nu is uiteindelijk bij Dr De Meirleir chronische lyme gediagnotiseerd. Zovele jaren van hoop en dan weer grote ontgoocheling als ze de bal mis gooiden!! Om nog niet te spreken van de dure middelen die hij al allemaal gebruikt heeft! Erger is dat hij jaar na jaar zieker werd en er nog steeds geen uitsluitsel over zijn ziekte was! Nu ben ik zelf sinds een jaar of vijf ook ziek en is er pas cvs geconstateerd, maar ik ben ban g dat het ook lyme is. Nu is mijn vraag of u aub het nr zou kunnen doorsturen om de natuurlijke middelen te kunnen bestellen van het Eva Sapi of Lee Cowden protocol. We zijn van plan om deze te gaan starten idpv antibiotica die De Meirleir voorschrijft. Mijn hartelijke dank hiervoor en een dikke pluim voor jullie blog die ons op het spoor bracht van deze natuurlijke middelen! We hopen dat veel mensen hier de weg naar genezing mee mogen vinden!! Dankjewel!! Heel , veel beterschap beiden en nog veel succes met jullie blog!! Astrid.

 4. Faith says:

  Hallo Astrid,

  Bedankt voor je bericht. We hebben een reactie en de kortingslink voor de Nutramedix producten naar je email gestuurd…

  Groetjes,
  Faith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *