Kortingscode Nutramedix

bottlesimage_1289_normal

Ben je (net als ons) geïnteresseerd in producten van Nutramedix? (Banderol, Burbur, Cumanda, Samento e.d.) in de strijd tegen Lyme:

Wij hebben een kortingscode van 25% op de eerste bestelling bij www.nutramedix.com (leverancier). Nutramedix verzendt vanuit Ierland met een koerier. Nadeel is dat de verzendkosten rond de 35 euro liggen. Voordeel is dat er geen douanekosten bijkomen. Ook mag je een gratis product naar keuze kiezen als je minimaal vier producten bestelt en twee gratis producten wanneer je twaalf producten of meer bestelt. Hierdoor haal je de verzendkosten er ook gemakkelijk weer uit. Tevens ontvang je 5% aan rewardpoints over je totaalbestelling dat je bij je volgende bestelling kunt inwisselen voor directe korting.

Voor meer informatie kun je hier klikken.

2 Responses to Kortingscode Nutramedix

 1. els bosch says:

  beste Faith

  hoe gaat het nu met je?
  al gaat het nog niet zo goed laat wat van je horen

  • Faith says:

   Hoi Els,

   Momenteel ben ik erg druk met de behandeling bij Dr. Mossink, het is heel intensief en daardoor loodzwaar waardoor er helaas geen energie overblijft om te bloggen voorlopig. M’n gevoel (en de resultaten van andere lyme patiënten) is goed, dus ik ga door en ik heb geduld…

   Bedankt voor je reactie.

   Groetjes,
   Faith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *