Medical Medium

Inmiddels is het alweer een hele tijd geleden sinds ik een stukje op deze site heb geschreven. Er is een hoop gebeurd in de afgelopen tijd. Allereerst het evenement “Lopen voor Lyme” waarvoor ik me had opgegeven en dat in april 2018 plaatsvond. Het was een super spannende en hectische tijd, maar ik ben onwijs dankbaar dat het doelbedrag is behaald. M’n lopers hebben hun uiterste best gedaan en zich voor de volle honderd procent ingezet en dit waardeer ik natuurlijk enorm. Gezondheid is niet te koop, maar dit neemt wel een grote zorg weg. Tof ook om te horen dat de meeste teamleden aangaven het juist heel fijn vonden om te doen, omdat ook zij zich al jaren machteloos voelden en eindelijk “iets” voor mij konden betekenen. Waar ik me eerst bezwaard voelde om hulp in te schakelen, heb ik hierdoor een wijze les geleerd dat het absoluut oké is om hulp te vragen en deze te accepteren. Alhoewel ik zelf niet aanwezig kon zijn bij het evenement, was de dag zelf ook super leuk en zeer geslaagd! Hoop daarom van harte dat meer lyme-patiënten hier gebruik van kunnen en willen maken, alleen al om de hoop op herstel levend te houden en een zorgpunt weg te nemen. Als het goed is, wordt er in april 2020 weer een evenement georganiseerd…

Daarnaast biofotoon ik nog regelmatig om mijn immuunsysteem hopelijk sterker te maken, lever en nieren te ondersteunen. Dit voelt goed en ik merk dat mijn lijf hier blij van wordt. Dit combineer ik tegenwoordig met het protocol van Medical Medium.

Verbeterpunten tot nu toe:

 1. Vreselijke maagpijn weg
 2. Zenuwpijn minder. Jarenlang heb ik alle soorten en maten pijnstillers geslikt. Van Tramadol tot Diclofenac en van Paracetamol tot Oxycodon (met die laatste ben je écht van de wereld)
 3. Geen last meer van het Restless legg syndroom (rusteloze benen: vrij irritant)

Minder pijn, dus zo’n verademing.. De situatie is wat draaglijker.

Medical Medium protocol

Tijdens deze inzamelingsactie kreeg ik uiteraard ook veel tips vanuit allerlei hoeken zoals dat vaak gebeurt tijdens dit soort evenementen. De tip van Medical Medium kreeg ik herhaaldelijke keren. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je een tip meerdere malen ontvangt, dit geen toeval is en besloot er daarom ook iets mee te doen. Zodoende kreeg ik via Marktplaats van een heel lief vrouwtje het boek zelfs gratis toegestuurd, omdat zij wist dat ik het heel hard nodig had. Hoe lief is dat! Ik begon te lezen… Alhoewel, ik werd voorgelezen, zelf lezen is helaas echt (nog) een NO go. Terwijl we het boek lazen en de bladzijden in een rap tempo werden omgeslagen, vielen steeds meer puzzelstukjes op hun plek. Elk woord wat deze man schrijft, geloof ik. Elke zin klopte en iedere pagina drong diep binnen in mijn ziel en brein. Ook omdat het “gewoon” mijn verhaal was. De struma in mijn schildklier die ontstond tijdens een acute CMV-infectie, doorgemaakte EBV (pfeiffer), de klachten, de (zenuw)pijnen, Lupus van mijn moeder, de aanwezigheid van autisme in mijn familie, depressiviteit, alzheimer en andere zaken. Alles viel op hun plek. Zoveel herkenning had ik nog nooit gevoeld en gezien.

Voorbeeld van succesverhalen: https://nl.pinterest.com/muneezamedicalintuitive/healing-stories-medical-medium-practices/

Kritische review (Engels) https://realitymaps.com/2016/05-medicalmedium.html en https://losvanlyme.nl/medical-medium-lyme-wat-waarheid/ (Nederlands)

Medical Medium – Introductie op het boek 

Gerelateerde afbeelding

Anthony William, het Medisch Medium, heeft wereldwijd tienduizenden mensen geholpen om te genezen van aandoeningen waarbij artsen geen goede diagnose konden vinden, de behandeling onvoldoende effect had of geen oplossing voor handen hadden. Vanaf zijn vierde jaar hoort Anthony een stem die hem glasheldere informatie geeft over mensen om hem heen en hij weet hen daardoor exacte informatie te geven over hun gezondheid en de onderliggende oorzaak te geven over hun klachten en aandoeningen. Tot op de dag van vandaag heeft Anthony spectaculaire resultaten geboekt. Zelfs artsen die hun patiënten niet meer kunnen helpen roepen de hulp van Anthony in.

In het revolutionaire boek Medical Medium vertelt Anthony over hoe hij al vroeg in zijn leven medium werd en welke invloed dit heeft gehad op zijn eigen ontwikkeling en leven. Ook deelt hij zijn kennis over wat hij in de afgelopen 25 jaar geleerd heeft over de manier waarop we kunnen genezen, de reden waarom deze informatie de komende decennia nog niet opgepakt zal worden door de reguliere geneeskunde en de enorme kracht van zijn natuurlijke voeding en leefstijl. Daarnaast deelt hij kennis die nog nooit op een andere plek zo duidelijk beschreven is, zoals over de werkelijke oorzaak van de ziekte van Lyme en de schildklieraandoening Hashimoto.

In dit boek vind je:

 • Aandoeningen waar de medische wereld nog geen duidelijke verklaring voor heeft.
 • Natuurlijke oplossingen voor tientallen onbegrepen ziekten en aandoeningen, waaronder ziekte van Lyme, fibromyalgie, bijnieruitputting, CVS, Menopauze, PMS, migraine, ziekte van Hashimoto, een trage schildklierwerking, MS, reumatische artrose, depressie, ADHD, autisme, netelroos, gordelroos, diabetische neuropathie, auto-immuunziekten, Type 2 diabetes, hypogyclemie, candida, coilitis en auto-immuun aandoeningen.
 • Medical Medium biedt antwoorden die je nodig hebt als je een diagnose hebt gekregen die je niet begrijpt, klachten hebt die je niet kunt plaatsen, een geliefde die ziek is wilt ondersteunen of wanneer je een behandelaar bent die het beste voor je eigen patiënten wilt. Het boek is daarmee een handleiding voor iedereen die op zoek is naar de geheimen van een lang en gezond leven.

Daarnaast heeft Anthony William nog drie boeken geschreven: 50 genezende voedingsmiddelen, Schildklieraandoeningen en Liver Rescue.

Ps. Mocht je besluiten om over te gaan op dit protocol, is het echt heel belangrijk om babystapjes te nemen. Geduld is gewenst…

Veel supplementen die Medical Medium aanraadt, zijn verkrijgbaar voor een voordelige(re) prijs bij Iherb. Met code ATE687 krijg je korting op je eerste bestelling, zie voor meer informatie het bericht hieronder.

2 Responses to Medical Medium

 1. frans ozek says:

  hoe kom ik in contact met anthony william

  • Faith says:

   Goedemiddag,

   Anthony William geeft al een tijdje geen privé consults meer. Alle informatie kun je vinden in zijn boeken, radio streams, live blogs etc. Ook kun je op social media “Medical Medium groepen” vinden, pagina’s etc. zoals bijvoorbeeld de Medical Medium groep Nederland en Vlaanderen op Facebook waarin veel informatie en ervaringen gedeeld worden en er veel kenners zitten.

   Groetjes!
   Faith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *