Samento/banderol en veel ontgiften deel 2

Als je na 1,5 jaar antibiotica nog geen enkele verbetering hebt, is het vrij doelloos hiermee nog langer door te gaan… Zeker als je beseft dat ’t alleen maar slechter gaat dan daarvoor, heeft me doen besluiten om alles de prullenbak in te flikkeren. Verdrietig, boos, gefrustreerd, omdat ’t besef des te harder aankomt dat m’n lijf echt zwáááár kansloos is, de lyme m’n lijf “gewoon” te veel beschadigd heeft. En dat lijf is nog niet eens ’t ergste, maar als je hersenen amper in staat zijn te lezen, tv te kijken, te telefoneren, na te denken en je bijna niets anders kunt dan in een donkere kamer liggen en vechten tegen de pijn en uitputting, het onrecht, de dood… dan wordt ’t best ondraaglijk en is het bijna onmogelijk te genieten van kleine dingen en hoop te houden voor de toekomst.

Aangezien 4 jaar behandeling bij Dr. De Meirleir me geen lichamelijke vooruitgang heeft opgebracht, heb ik de weloverwogen keus gemaakt om de behandeling bij hem niet verder voort te zetten. Heb absoluut geen spijt van alle energie en geld dat ik heb gestopt in zijn behandeling, want na al die jaren is eindelijk de oorzaak van deze ware hel ontdekt en dat op zich is al zoveel waard en geeft een hele hoop rust! Heb ’t een kans gegeven, meer kun je niet doen… Wel ga ik het advies van Dr. De Meirleir opvolgen om door te gaan met een natuurlijk Lyme-protocol van Samento, Banderol en Cumanda, (advies dat hij eigenlijk al z’n patiënten momenteel geeft) maar zie het nut van lange autoritten en knetter dure immuuntesten er eerlijk gezegd niet meer van in. Elk bezoek was een helse uitputtingsslag, dat wil ik niet meer. Daarom besloten om dit op eigen houtje te gaan doen. Aangezien het Cowden Protocol o.a. bestaat uit Samento, Banderol, Cumanda en daarbij veel ontgiftingsmiddelen zoals Burbur, Pinella, Parsley, Sparga, Zeolite etc wat ook heel belangrijk is zal ik, net als Hope, het Cowden Protocol voorlopig aanhouden. Het Cowden protocol an sich is al duur zat. Bij interesse voor 25 procent korting op de eerste bestelling, zie het berichtje hierboven. Alle beetjes helpen!

Terwijl ik dit schrijf dringt het besef maar weer al te goed door hoe “gelukkig” ik mezelf mag prijzen dat ik (met een beetje hulp van familie) überhaupt de financiële mogelijkheid heb voorlopig behandelingen te volgen. Zeer dankbaar, maar tegelijkertijd in gedachte bij alle patiënten die een behandeling niet eens kunnen betalen. Kan er zo verdrietig van worden. ‘t Is een schrijnende, helse en onmenselijke situatie… Dit kan en mag niet in deze wereld! De enige conclusie die ik hieruit momenteel kan trekken is dat de wereld zwaar verneukt is. Werkelijk alles draait om geld! (excuus voor mijn taalgebruik, maar kan er echt even niets anders van maken…) Anyway, mocht dit protocol procentjes winst opleveren, dan laat ik het jullie absoluut weten…

Don’t give up hope and keep your dreams alive!

Greetz, Faith

“To get through the hardest journey in life, we need to take only one step at the time, but we must keep on stepping”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *