Samento/banderol en veel ontgiften

Inmiddels ben ik 14,5 maand verder met antibiotica, antibiotica en nog meer antibiotica. Alle vormen, kleuren en soorten hebben afgelopen periode de revue gepasseerd. En wat is het resultaat vragen jullie je dan af? Nou.. Eigenlijk helemaal niks. Bed en bankgebonden ben ik nog steeds. De herxheimer reacties kwamen en gingen en je hoopt dan dat het afsterven van al die beestjes ook tot wat resultaat zal leiden, maar helaas.

Op aanraden van dokter de Meirleir ga ik nu (net als een groot deel van zijn patiƫnten) overstappen op een natuurlijk Lyme protocol. Zijn advies is Samento, Banderol en Cumanda te nemen. De Samento, Banderol en Cumanda zijn middelen die de lyme bacteriƫn doden. Net als de antibiotica al deed. Het enige verschil is dat deze middelen je immuunsysteen ondersteunen in plaats van onderdrukken.

Er is alleen iets wat mij weerhield om alleen deze middelen te gaan nemen. Er zijn afgelopen maanden zoveel beesten doodgegaan. Al die resten zitten grotendeels nog in mijn lijf. Net als de antibiotica resten. Voor mijn gevoel moet er dan ook een grote schoonmaak worden gehouden in mijn lijf. 2014 zal voor mij dan ook het jaar van de detox gaan worden. Met dit in mijn achterhoofd heb ik voor nu besloten het volledige Cowden protocol te gaan volgen. Dit protocol legt namelijk heel sterk de nadruk op het ontgiften van het lijf met Burbur, Pinella (hersenen ontgiften), Sparga, Parsley en andere supplementen.

Mocht dit protocol wel aan gaan slaan laat ik het jullie natuurlijk weten

http://youtu.be/EJ16K-WhTVw

5 Responses to Samento/banderol en veel ontgiften

 1. Rudy says:

  Hoi, kan U misschien vertellen hoe het verder is gelopen?

 2. Bossaerts Jef says:

  Beste Hope,

  Ik las van je ontgifting, en zoals je schreef iets wou mij ervan weerhouden, dat is ook logisch iets onnatuurlijks op je lichaam toelaten is niet evident.
  Ontgiften kan op een natuurlijke wijze, water drinken veel water,als ontbijt hoe afschuwelijk ik het ook vind eet ik rode biet en artisjok concentraat.De vergiftiging zat bij mij in lever, dikke darm en nieren.De oorzaak is slecht werken van de bijnieren waardoor er tal van problemen ontstaan.
  Je lichaam geneest zichzelf door aanmaak van natuurlijke Cortizon. De bijnieren maken cortisol aan, indien deze slecht werken is de aanmaak onvoldoende en krijg je allerlei ziektes, ontstekkingen, hormonale verstoringen,spieren die onvoldoende werken, de lever wordt zwaarde belast wat dan ook weer gevolgen heeft voor de dikke darm en zo voedingsintollerantie geeft en zo gaat het maar door. Kijk eens op deze site, door deze man die nota bene gratis gewoon uit bezorgdheid voor de medemens regelmatig ergens een lezing geeft.http://krisvankerckhoven.blogspot.be/ ben ik tot inzicht gekomen van de oorzaken van mijn problemen. Natuurlijk dan moet je nog altijd zelf actie’s ondernemen, maar als ik kijk waar ik na 6 weken sta, ik ben terug een mens en met energie, .

  Ik hoop echt dat je beter word, van mezelf had ik het over 3 maand niet kunnen denken,maar er
  is echt hoop als je ervoor open staat en er klaar voor bent.

  Groetjes
  Jef

 3. Bar says:

  Hoi Hope!
  Hoe is het nu met je?
  Ik zit in hetzelfde schuitje met veel antibiotica gehad en nu aan de druppels.
  Dus ben erg benieuwd hoe het nu met je gaat!
  Groetjes Bar

 4. jemina says:

  Beste,

  Ik zit in hetzelfde schuitje, maar dat kost 15000 per jaar ofzo. Klopt dat??

  Mvg,

  Jemina Sabbe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *