Straling (en andere zooi)

Beste lezers,

Inmiddels is het alweer ruim een half jaar geleden dat ik een stukje heb geschreven. Dit komt enerzijds doordat al mijn schaarse energie naar de behandeling bij Dr. Mossink gaat, want de behandeling is verschrikkelijk intensief. Anderszijds omdat de inspiratie voor diepgaande blogs een beetje op is. Iets wat ik zó leuk vind om te doen, maar helaas niet (meer) gaat. Dit geldt ook voor het plaatsen van informatieve stukjes over lyme en/of M.E. met de simpele reden dat het allemaal niet meer bij te houden is. Mocht je geïnteresseerd zijn hoe het me nu vergaat en wat me allemaal bezig houdt, be my guest, hier volgt een blog…

De afgelopen tijd hebben we de PERLA treatment (wegnemen van de voedselintoleranties en andere overgevoeligheden) met succes afgerond en zijn we vervolgens gestart met biofotonentherapie. Het eerste doel hierin was het killen van de Borellia en dit is inmiddels gelukt, want tijdens de laatste check was de borellia weg, yesss. Wel is het belangrijk dat we de komende maanden extra checken of de borellia niet onverhoopt terugkomt. Wat voor nu overblijft om te killen zijn: Bartonella, Anaplasma, Mycoplasma, Chlamydia en wellicht andere infecties die mbv metingen nog boven komen drijven. Voorlopig ligt de focus op het killen van deze infecties en daarbij het goed laten verlopen van de ontgifting met o.a. Pinella De volgende keer gaan we verder met het meten van evt. virusbelastingen.

Verder blijken m’n bijnieren ernstig onder druk te staan mede door alle infecties, hiervoor heeft Dr. Mossink me o.a. Adrenal voorgeschreven. Ook m’n nierenergie en maagenergie zijn nog steeds te laag. Dit zou verklaard kunnen worden door een infectie die nog onbekend is en dus nog opgespoord/gemeten moet worden. Een andere verklaring zou kunnen zijn dat m’n organen nog belast zijn met 4G.

4G??? Ja, je leest het goed: Straling. Om hier even dieper op in te gaan: Doordat m’n maagenergie te laag is, kamp ik al bijna 2 jaar met (soms verschrikkelijke) maagpijn. Elke keer als ik in de praktijk van Dr. Mossink was geweest, had ik gek genoeg de dagen erna helemaal geen last van maagpijn. Dit heb ik in het voorjaar, eigenlijk tussen neus en lippen door, een keer genoemd tijdens een consult waarop hij me vertelde dat zijn praktijk stralingsvrij is en vervolgens direct de frequenties bij mij heeft doorgemeten en inderdaad… M’n lijf blijkt flink belast met veel verschillende frequenties. 4G, militaire radar en nog een hele zooi, je kunt het zo gek niet bedenken of ik had bingo. Snel daarna is een woonbioloog bij me over de vloer geweest, heeft alles doorgemeten, zowel de geopatische straling als elektrobiologische straling. Zodoende is m’n huis stralingsvrij gemaakt. Wat ik hierover met zekerheid durf te zeggen is dat dit geen placebo-effect op mij heeft, want de maagpijn is minder en m’n lichaam is veel rustiger van binnen. Als je belast bent met straling dan voelt het vaak alsof je lichaam continue trilt van binnen. Je kunt het vergelijken met een magnetron die aanstaat. En dit gevoel is grotendeels weg. Daarnaast slaap ik beter. En dat is zo fijn! Nadeel zijn de hoge kosten en het is helaas niet zo dat het meteen klaar is zodra je je huis hebt laten ontstralen, want in de praktijk blijkt dat er altijd frequenties bijkomen. Zo kwam laatst bijv. een onbekende 4G frequentie (of zoiets, ik weet er het fijne niet van) boven drijven waarvoor weer actie is vereist, dus regelmatig onderhoud is een must en ook zal je zelf goed moeten blijven voelen en opletten of er iets veranderd in je lijf, want zelf ken je tenslotte je lichaam het beste.

We zijn nu ruim een jaar bezig met deze behandeling en elke dag ben ik nog steeds dankbaar dat deze behandeling op m’n pad is gekomen en dat ik de mogelijkheid heb deze te mogen en kunnen volgen, hoe zwaar het soms ook is. Zo lig ik regelmatig huilend op de achterbank onderweg naar de praktijk in Amersfoort en/of op de terugweg omdat ik op slechte dagen eigenlijk onvervoerbaar ben. Toch geef ik niet op en heb veel hope en faith dat het, weliswaar met vallen en opstaan, goed komt. Al valt over het begrip “goed” te discussiëren en is dit voor iedereen anders. Voor mij betekent “goed” in ieder geval dat de (zenuw)pijn en de uitputting draaglijk worden en weer eens een boek kunnen lezen zou ook heel welkom zijn. Dit is overigens wel de laatste behandeling die ik volg. Dit keer wordt het alles of niets, ik heb tenslotte niets meer te verliezen. Helaas heb ik, zoals velen van jullie, geen geldboom in de tuin en elke behandeling kost zo verschrikkelijk veel energie, ook op mentaal vlak dat ik nu nog één keer ga en kán knallen, maar daarna houdt het op.

Anyway, de volgende stap in de behandeling is het killen van de Bartonella met Houttuynia en biofotonentherapie. Bartonella heeft nu voorrang omdat de zenuwpijnen soms ondraaglijk zijn, pijnstillers hier met geen enkele mogelijkheid tegenop kunnen en Bartonella hoogstwaarschijnlijk de oorzaak hiervan is. Voorlopig ben ik in ieder geval nog wel even zoet en hoef ik me niet te vervelen, maar helaas kan ik verder dus nog niet zoveel zeggen over wat voor effect de behandeling op me heeft. Het is nu vooral veel meten – behandelen – meten – behandeling daarop aanpassen etc. Ik voel (nog) geen vooruitgang behalve dan het feit dat m’n lichaam van binnen rustiger aanvoelt, de maagpijn minder is en dat ik over het algemeen beter slaap wat op zich al heel fijn is natuurlijk.

Naast de behandeling houd ik me verder druk bezig met het luisteren naar Eckhart Tolle, de ervaring die dit geeft, voelt echt als een bevrijding. Ook doe ik af en toe wat meditatie oefeningen van Deepak Chopra. Niet alleen omdat een zo stressvrij mogelijk leven goed is voor lichaam en geest, maar ook omdat ik het gewoon heel fijn vind om te doen. Verder luister ik veel naar m’n favoriete muziek waar ik veel kracht uit kan halen.

Ps. Voor meer info over stralingsbelasting, zie: http://huibwijt.home.xs4all.nl/stralingsbelasting.pdf

Namasté,
Faith

“Believe in yourself and all that you are. Know that there is something inside you that is greater than any obstacle”. – Christian D. Larsson –

2 Responses to Straling (en andere zooi)

  1. lannoy katrien says:

    Beste,

    Ik was benieuwd naar het resultaat dat je uiteindelijk geboekt hebt met Dr De Meireleir?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *