Update Cowden protocol

Op 2 december 2013 schreef ik het blog samento/banderol en veel ontgiften. Ik wilde me in het jaar 2014 volledig gaan richten op het ontgiften van mijn lichaam en niet de nadruk leggen op het doden van de Lyme bacteriën. Nu ik hiermee een goed half jaar onderweg ben wordt het de hoogste tijd voor een update.

Allereerst is het duidelijk dat mijn gevoel gelijk had. De grote schoonmaak in mijn lijf was heel erg hard nodig. Naast de detoxmiddelen Burbur, Sparga, Pinella, Parsley en Zeolite ben ik ook gestart met Shiatsu behandelingen (drukpunt massage op acupunctuurpunten) in combinatie met Moxa (warmtetherapie) en ben ik gestart bij een natuurarts die nog aanvullende supplementen voorschrijft naast alle middelen van het Cowden protocol. Ik probeer dus via allerlei verschillende manieren mijn lijf te reinigen van afvalstoffen.

Mijn lijf wordt blijer van deze middelen ten opzichte van de antiobiotica. De ontgifters zorgen ervoor dat er weer wat systemen in mijn lijf op gang komen, zoals een regelmatiger cyclus en mijn lijf herstelt veel sneller van inspanning. Ik heb nog wel steeds een liggend leven, maar wel voel ik dat ik weerbaarder word en dat er op dit moment opbouw in mijn lijf plaatsvindt in plaats van afbouw. Zo was eerst mijn maximale belastbaarheid 1 minuut overeind zijn en nu doe ik af en toe mini opruimklusjes in huis van zo’n 3-4 minuten.

A journey of a thousand miles begins with a single step. 

Tot op heden ben ik dus enthousiast en ga ik verder met deze producten. Over een half jaar komt de volgende update 🙂

Voor degenen die ook geïnteresseerd zijn in natuurlijke producten in strijd tegen Lyme: wij hebben een kortingscode van 25% op de eerste bestelling bij www.nutramedix.com (leverancier). Als je daar interesse voor hebt, stuur dan een mailtje naar hopefaith@live.nl. Wij sturen dan de link voor de korting. Nutramedix verzendt vanuit Ierland met een koerier. Voordeel is dat er dan geen importkosten bijkomen. Nadeel is dat de verzendkosten rond de 35 euro liggen. Wel mag je een gratis product naar keuze kiezen als je minimaal 4 producten bestelt en twee gratis flesjes wanneer je 12 producten of meer bestelt. Deze verzendkosten haal je er dus ook gemakkelijk weer uit.

In plaats van mailen kun je ook dit stappenplan volgen: http://www.levenmetmecvs.nl/?page_id=1731

3 Responses to Update Cowden protocol

 1. nathaly says:

  hey, ik wens je in eerste instantie heel veel sterkte toe! Ik wou je gewoon laten weten dat je al die producten ook kunt bestellen via volgende website: http://www.lymenatuurlijkgenezen.nl . Heel goeie service, telkens krijg je een staaltje om te proberen en lage verzendkost. Je ziet maar of het voor jou interessant is. Ik bestel daar zelf ook.
  Blijven geloven dat je vooruit zal gaan! groetjes

  • Hope says:

   Bedankt voor je reactie! Ik weet dat veel producten ook op anderen plekken te koop zijn, maar wij zijn zelf stukken goedkoper uit door grote bestellingen met korting te bestellen bij nutramedix zelf. Jij ook veel sterkte met je behandeling!

 2. nicole says:

  Hai,
  ik ben heel benieuwd of jet het Cowden protocol helemaal op eigen houtje uitvoert. En welke natuurarts behandelt je?
  Dank voor je reactie alvast! En beterschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *