Liposheric vitamine C

Tip: Liposheric vitamine C kan op een makkelijke manier en voor een goedkope prijs besteld worden via onderstaande link:

http://www.iherb.com/LivOn-Laboratories-Lypo-Spheric-Vitamin-C-30-Packets-0-2-fl-oz-5-7-ml-Each/25231?at=1.

De prijs bij deze firma is velen malen goedkoper dan de gemiddelde prijs van Europese leveranciers. Zowel Hope als Faith bestellen al een aantal jaren naar volle tevredenheid bij Iherb. Bij gebruik van kortingscode ATE687 ontvangt u tevens 10 dollar korting bij de eerste bestelling als deze 40 dollar of minder bedraagt en 5 dollar korting wanneer deze minder dan 40 dollar bedraagt. Wel dient u (of iemand die u kent) in het bezit te zijn van een creditcard.

Lypo-SphericTM Vitamine C is Livon Lab’s hoogste en meest krachtigste vorm van vitamine C.

Vitamine C is geëncapsuleerd in gelatine-achtige liposomen. Deze originele formule verhoogt de bio-beschikbaarheid van de vitamine, resulterende in hogere serum niveaus dan verkregen met klassieke vormen van vitamine C.

Dr. De Meirleir schrijft dan ook deze vorm van Vitamine C voor aan zijn patiënten.

Er zitten 30 aparte zakjes in die je door je koude drinken moet roeren. Deze vitaminen komen direct aan in je lever waar het bij personen met ME/CVS helpt bij het afvoeren van alle gifstoffen die de lever moet afvoeren.

Het beste is om het te drinken op een lege maag en vervolgens nog 15 minuten te wachten met het nuttigen van voedsel.