Chronische Lyme – supplementen

Tegenwoordig bestaat het vermoeden dat ongeveer 80% van alle M.E./CVS-patiënten in werkelijkheid (ook) lijdt aan een chronische vorm van Lyme. Wij vinden het daarom belangrijk om eveneens hieraan enige aandacht te besteden. Een besmetting met de borellia-bacterie en/of andere co-infecties zoals Babesia, Bartonella, Ehrlichia, Yersinia etc. kunnen op de volgende manieren behandeld worden:

  • Antibiotica (zowel oraal als via een infuus);
  • combinatie van antibiotica en natuurlijke producten;
  • natuurlijke behandeling (bijv. Cowden Support Program).

Cowden Support Program

Het Cowden Support Program (CSP), ook wel bekend als het “Cowden Protocol” is zo’n soort natuurlijke behandeling dat ingezet kan worden bij Borellia en Lyme co-infecties. Dit protocol is ontwikkeld door Wm. Lee Cowden. Hoewel voor deze behandeling geen garantie voor genezing bestaat, boekt 80% van de lyme-patiënten echter wel (aanzienlijke) vooruitgang, aldus deskundigen in onderstaande video. In dit filmpje wordt eveneens uitgebreid verteld over wat het Cowden Programma precies inhoudt.

 Tip: Voor degene die ook geïnteresseerd zijn in natuurlijke producten in de strijd tegen de Lyme: wij hebben een kortingscode van 25% op de eerste bestelling bij nutramedix.com (leverancier). Als je daar interesse voor hebt, kun je hier de kortingscode vinden.

Kortingscode Nutramedix

Ben je (net als ons) geïnteresseerd in producten van Nutramedix? (Banderol, Burbur, Cumanda, Samento e.d.) in de strijd tegen Lyme: Wij hebben een kortingscode van 25% op de eerste bestelling bij www.nutramedix.com (leverancier). Nutramedix verzen Lees verder →