Ubiquinol

Tip: Ubiquinol kan op een makkelijke manier en voor een goedkope prijs besteld worden via onderstaande link  http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Ubiquinol-200-mg-150-Softgels/11782?at=0. De prijs bij deze firma is velen malen goedkoper dan de gemiddelde prijs van Europese leveranciers.  Zowel Hope als Faith bestellen al meerdere jaren naar volle tevredenheid bij Iherb. Bij gebruik van kortingscode ATE687 ontvangt u tevens 10 dollar korting bij de eerste bestelling als deze 40 dollar of minder bedraagt en 5 dollar korting wanneer deze minder dan 40 dollar bedraagt. Wel dient u (of iemand die u kent) in het bezit te zijn van een creditcard.

In 1957 werd Co-enzym Q10 ontdekt. Wetenschappers noemden het ubiquinon, omdat het alomtegenwoordig was. Ubiquinon wordt na inname grotendeels omgezet in ubiquinol. Ubiquinol is voor het lichaam de zeer belangrijke vorm van Q10. Het helpt het energieniveau en de vitaliteit te verhogen en beschermt tegen ouderdomsverschijnselen.

Ubiquinol is de actieve “Antioxidant” vorm van CoQ10, die verantwoordelijk is voor de krachtige preventieve voordelen van CoQ10. Normaal gesproken vindt het proces van CoQ10 tot Ubiquinol van nature plaats in het lichaam. Aanvulling met Ubiquinol is belangrijk voor personen die moeite hebben met de natuurlijke omzetting van CoQ10 tot Ubiquinol.

– Het is een belangrijke voedingsstof voor de bescherming van het hart, de hersenen en rode bloedcellen.

– Het fungeert als een neuro-protector en ondersteunt het energiemetabolisme in een mitochondriale, cardiale spier-en hersenweefsel-niveau. Ubiquinol helpt de mitochondriën aan vetten en suikers om te zetten in adenosine trifosfaat, het lichaam de belangrijkste bron van energie.

– Vermindert vermoeidheid tijdens een intensieve sportieve activiteit of inspanning tests. Beschermt de cardiovasculaire gezondheid in het algemeen, evenals een gezonde celfunctie.