Ultra EPA

Tip: Ultra EPA kan op een makkelijke manier en voor een goedkope prijs besteld worden via onderstaande link  http://www.iherb.com/Protocol-for-Life-Balance-Ultra-Omega-3-500-EPA-250-DHA-90-Softgels/23043?at=0 Zowel Hope als Faith bestellen al een aantal jaren naar volle tevredenheid bij Iherb. Bij gebruik van kortingscode ATE687 ontvangt u tevens 10 dollar korting bij de eerste bestelling als deze 40 dollar of minder bedraagt en 5 dollar korting wanneer deze minder dan 40 dollar bedraagt. Wel dient u (of iemand die u kent) in het bezit te zijn van een creditcard.

Ultra EPA

Ultra EPA, dat wordt gemaakt uit vis, is een uitstekende bron van essentiële Omega-3 vetzuren.

Ultra EPA voorziet het lichaam van een directe bron van EPA en DHA vetzuren, die de celfunctie ondersteunen en verminderen de inflammatoire respons.

Die essentiële vetzuren (ook wel EFA’s genoemd) zijn de belangrijkste structurele componenten van lichaamscellen. Daarom is een evenwichtige inname van vetzuren noodzakelijk voor een gezonde celfunctie. EFA’s kunnen niet worden opgenomen door het lichaam en moeten daarom worden verstrekt via de voeding en supplementen. Deze EFA’s zijn de voorlopers van gamma-linoleenzuur (GLA), een vetzuur welke het lichaam omzet in hormoonachtige stoffen, genaamd prostaglandinen.

De “enteric coated” samenstelling zorgt er voor dat het beter geabsorbeerd en verdragen kan worden. Daarnaast is het veel efficiëntier voor de bescherming van het maag-darmkanaal.

“Certified Contaminant Free”
Sommige consumenten zijn erg voorzichtig met het eten van vis en visolie supplementen vanwege de (terechte) bezorgdheid over industriële milieuvervuiling en de besmetting van vis met giftige stoffen en zware metalen zoals kwik. De natuurlijke visolie die wordt gebruikt in deze softgel is vervaardigd onder strenge kwaliteitscontrole. Het zit daarmee gegarandeerd onder de schadelijke niveaus van verontreinigende stoffen (dwz kwik, zware metalen, PCB’s, dioxines en andere verontreinigingen).